Video

Sony FDR-AX53 4K videocamera

De Sony FDR-AX53 4K videocamera is een compacte en handzame camcorder met 20x optische zoom, vijf-assige beeldstabilisatie, intelligente autofocus en een zeer gevoelige beeldsensor voor het maken van haarscherpe en hoogwaardige 4K Ultra HD video-opnames. De Exmor R CMOS sensor ondersteunt 4K Ultra HD video-opnames met 24 of 30 fps met behulp van Sony’s XAVC S codecs en beschikt over 1.6 keer grotere pixels dan de vorige generatie sensoren. Dit zorgt voor hoogwaardige prestaties in alle omstandigheden en vooral bij situaties met weinig licht.

4K compatibele Zeiss Vario-Sonnar T*-lens

De Sony AX53 4K camera heeft 20x optische zoom en met een brandpuntsafstand van 26.8mm leg je een grote omgeving in één keer vast.

Vijf-assige optische beeldstabilisatie

De Sony handycam zorgt door de vijf-assige beeldstabilisatie met intelligente actieve modus voor soepele en stabiele beelden, zelfs bij rennen en in- en uitzoomen. De intelligente actie modus is alleen beschikbaar bij filmen in full HD beeldkwaliteit. De intelligente autofocus stelt niet alleen automatisch en supersnel scherp maar doet dat ook met een zeer grote nauwkeurigheid.

3 inch elektronische zoeker

De Sony AX53 beschikt over een drie inch roteerbaar touchscreen en een elektronische zoeker voor het kaderen en het beoordelen van de opnames.

Hoogwaardige microfoon

Een 5.1 microfoon zorgt ervoor dat je alle omgevingsgeluiden in een prachtige kwaliteit opneemt. Speel met time-lapse en hou alles onder controle dankzij de handmatige bediening met professionele mogelijkheden.

Professionele bediening en functies

De Sony FDR-AX53 4K camera beschikt over diverse functies die je ook aantreft bij professionele videocamera’s, zoals een handmatige ring, een knop waar diverse functies zijn te te wijzen en registratie van tijdcode- en user bit-gegevens. De handmatige ring rond de lens geeft je meer controle en creatieve vrijheid. Aan de aanpasbare knop zijn diverse veelgebruikte functies zoals het instellen van zoom, scherpstelling, diafragma, sluitertijd, AE-verschuiving toe te wijzen om de bediening nog eenvoudiger te maken. De tijdcode en user bit-gegevens zijn onmisbaar voor geavanceerde bewerking van de videobeelden, een optionele afstandsbediening maakt het bewerken van de beelden nog gemakkelijker.

Creatieve filmmogelijkheden

De FDR-AX53 videocamera beschikt over een time-lapse functie, waarmee je voor een langere periode opnames maakt met een interval die je zelf kiest. Van deze opnames maakt de FDR-AX53 vervolgens een hoogwaardige time-lapse film in 4K beeldkwaliteit. Zo maak je in een handomdraai verbluffende slowmotion-video’s met een hoge framesnelheid van 100 of 120 beelden per seconde. Hierdoor zie je details in de actie die je met het blote oog niet kunt waarnemen.

Kenmerken van de Sony FDR-AX53

  • 4K Ultra HD video-opname en time-lapse opnames in 4K
  • Zeiss Vario-Sonnar T+ groothoeklens van 26.8mm met 20x optische zoom
  • Optische beeldstabilisatie voor scherpe eindresultaten
  • Profiteer van een supersnelle scherpstelling
  • 5.1 kanaals surround geluidsopname
  • Veelzijdige handmatige instellingen
  • Wifi en NFC-connectiviteit

Voor de liefhebbers staan enkele video’s online. Volg deze link !