Sony A 7R

sony-a7r-iv-mirrorless-camera-01-1068x713@2x

De Sony A7R Body is ’s werelds kleinste en lichtste 35mm-full-frame camera met een verwisselbare lens. Met de BIONZ X-processor heb je een nog betere detailweergave en ruisonderdrukking. De maar liefst 465gr (incl. batterij) wegende Sony A7R Body camera weegt maar de helft van een normale spiegelreflexcamera, hierdoor heb je minder gewicht maar weer kwaliteit! Super goede kwaliteits foto’s of video’s delen? Via NFC en de ingebouwde wifi kan je snel en gemakkelijk delen naar al jouw apparaten.

Belangrijkste kenmerken van de Sony A7R:

   • Full-frame Exmor CMOS-sensor met 36,4 MP
   • BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
   • Uitwisselbaar lenssysteem met E-bevestiging
   • Snelle intelligente automatische scherpstelling voor nauwkeurige contrastdetectie
   • XGA OLED Tru-Finder met hoog contrast

De nieuwe standaard
Maak kennis met ’s werelds kleinste en lichtste 35mm-full-frame camera met verwisselbare lens. De Sony α7R is met 36,4 megapixel niet alleen trendsetter voor compacte camera’s, maar voor alle camera’s. En met de nieuwste BIONZ X-processor van Sony en geen optische Low Pass-filter biedt de Sony α7R ongeëvenaarde, levensechte details. De realiteit in beeld als nooit tevoren.

Full-frame sensor met 36,4 MP
Deze opmerkelijke nieuwe sensor heeft alle elementen voor beelden van wereldklasse: hoge resolutie, enorme gevoeligheid, extreem dynamisch bereik, onovertroffen detail en laag ruisniveau.

Superieure verwerking
Reken op eersteklas resultaten met BIONZ X, de nieuwste verwerkingsprocessor van Sony: getrouwere kleurenweergave, betere ruisonderdrukking en sneller fotograferen in Burst-modus.

Leg altijd perfecte beelden vast
Kom dichterbij met de Exmor-sensor van wereldklasse
Onze nieuwste Exmor-sensor werkt sneller dankzij parallelle signaalverwerking en snellere signaalconversie. Je bereikt moeiteloos de mate van detail die je nodig hebt voor veeleisende professionele toepassingen.

BIONZ X-processor
Natuurlijke resultaten bij elk licht
Betere detailweergave en diffractiereducerende technologie creëren natuurlijkere lijnen en verminderen ruis van lichtpunten. Profiteer van ruisonderdrukking plus 16-bits verwerking en 14-bits RAW-uitvoer.

Prachtige vorm. Gedegen functionaliteit.
Professioneel ontwerp vanuit elke hoek
Bij het ontwerp van de Sony α7R probeerde Sony de nauwkeurige bediening die professionele fotografen nodig hebben te combineren met de ergonomie die ze willen. Het resultaat: zorgvuldig vormgegeven knoppen en draaiknoppen, gedegen functionaliteit, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en opname- en connectiviteitsopties — allemaal in een duurzame, lichtgewicht behuizing die 25% kleiner is dan toonaangevende spiegelreflexcamera’s.

Full-frame, compacte vorm
Met slechts 465 g met batterij is de Sony α7R ongeveer half zo zwaar als andere bekende spiegelreflexcamera’s. En omdat de camera ook compacter is, hoef je voor draagbaarheid niet meer in te leveren op kwaliteit.

Licht en duurzaam
De Sony α7R is gemaakt met magnesium, ’s werelds lichtste constructiemetaal, zodat je camera van vandaag ook morgen nog actueel is.

Snelheid en precisie gecombineerd
Innovatieve, snelle en intelligente autofocus
De snellere BIONZ X-processor en het nieuwe algoritme voor de detectie van ruimtelijke objecten zorgen voor een geoptimaliseerde regeling van de lensaandrijving. De precisie van de contrastdetectie en de autofocus met vergrendeling zijn verbeterd.

Nieuwe automatische scherpstelling voor ogen
Deze functie zorgt voor perfecte portretten door met een kleine scherptediepte scherp te stellen op gezichten, zelfs wanneer deze gedeeltelijk zijn weggedraaid van de camera, dankzij de verbeterde oogdetectie die prioriteit kan geven aan één pupil.

Automatische volgscherpstelling
Houd bewegende onderwerpen scherp in beeld met deze vernieuwde technologie, die het formaat van het doelframe aanpast op basis van de onderwerpkenmerken en met een breed scherpstelgebied een optimaal scherpstellingspunt verzekert.

Instelopties voor automatische scherpstelling
Met de Flexibele Spot AF-gebiedsinstelling selecteer je automatische scherpstelgebieden van verschillende grootten voor jouw onderwerpen zodat je kunt scherpstellen op het beoogde gebied. Zone- en breedbeeldinstellingen zijn ook beschikbaar.

Slimmere zoeker, betere foto’s
Met 100% framedekking, 1024 x 768 resolutie, hoog contrast, actuele updates voor instellingen en doeltreffende bokeh is de OLED (XGA) Tru-Finder niet slechts een compositiehulp, maar een verbetering. Verdere professionele functies zijn vijf weergavemodi, kleurtemperatuur en helderheidsinstelling.

Duidelijke onderwerpen, boeiende verhalen
Het voordeel van duidelijke bokeh-weergave
In tegenstelling tot een traditionele optische zoeker die bokeh vervormt in het scherpstelscherm, geeft de elektronische zoeker van Sony het beeld direct vanaf de sensor weer, zodat je precies ziet hoe het eindbeeld eruitziet. De diafragmastop wijzigen? Je ziet de verandering in de scherptediepte in de zoeker.

Zoom in op wat belangrijk is
Van achteraf evalueren naar vooraf perfectioneren
Met toonaangevende spiegelreflexcamera’s kun je inzoomen op het lcd-scherm om de beelden na de opname te controleren, maar met de Tru-Finder kun je die aanpassingen voor en tijdens de procedure verrichten. Dus in plaats van je af te vragen wat je hebt opgenomen, kunt je vastleggen wat je wilt.

Betere scherpstelling
Peaking-functie voor nauwkeurige details
Wil je een directe bevestiging van de best scherpgestelde gebieden van je beeld? Activeer de ingebouwde peaking-functie, waarvan de gevoeligheid en markeringskleur kunnen worden aangepast aan jouw voorkeur.

Compositie zonder giswerk
Bekijk de belichtingsinstellingen vóór de opname
Bij camera’s met traditionele zoekers moeten fotografen meestal naar beneden kijken op het lcd-scherm, of een serie foto’s maken om een juiste belichting te krijgen. Nu niet meer: met de Tru-Finder zie je belichtingsinstellingen vóór de opname en kun je naar het onderwerp blijven kijken.

Zet jouw visie in beweging
De Sony α7R combineert een 35mm-full-frame sensor, meerdere lenzen, hoofdtelefoonaansluiting en XLR-audioadapter en is een mijlpaal op het gebied van lichtgewicht films. Dankzij de BIONZ X-processor met gebiedspecifieke ruisonderdrukking zien video’s er bij weinig licht helder en gedetailleerd uit.

Full HD-video-indelingen
Ontdek de perfecte expressie voor jouw visie met AVCHD met 60 fps voor een supervloeiend resultaat, of film met 24p voor het klassieke bioscoopgevoel.